Bebek Şampuanı Seçimi Nasıl Olmalı?

Bebek Şampuanı Seçimi Nasıl Olmalı

Bebeklerin ciltleri yetişkin insanlara oranla daha az yağ salgılar bunun için daha incedir. Cildin ince olması aynı zamanda PH değerinin nötre yakın olmasından dolayı daha fazla su içermiş olduğundan dolayı narin ve hassas olurlar. Bunun için bebek ürünleri seçimin de dikkatli olmak gerekir. Özellikle bebeğiniz için kullanmış olduğunuz şampuan seçimi önemli bir konudur. Bebeğiniz için doğru şampuan kullanmamanız halinde cildinde tahriş ve alerjik reaskyonlara neden olabilirsiniz.

İnsan vücudunda bağışıklık sisteminin giriş kapısının cilt olduğu göz önünde bulundurduğumuzda bebeğiniz için seçilecek olan bebek ürünleri çeşitleri fazladır. Bu hassasiyet bebeğiniz için özel olmak zorundadır. Şampuanlardan bahsettiğimize göre ilk kez bebeğiniz için kullanacağınız şampuanı öncelikli olarak cildin herhangi bir yerinde test etmeli ve sonuca göre banyoda kullanmalısınız. Bebeğinizin cildine hassas olan bir şampuan yaklaşık olarak 1 saat içerisinde etkisini göstereceğinden dolayı beklenmedik bir durumda bu 1 saat içerisinde bebeğinizin cildinde kızarıklık oluşacaktır. Eğer kızarıklık oluşmuyorsa bu durumda kullandığınız şampuan testten başarılı bir şekilde geçmiş demektir.

Yeni Doğan Bebekler İçin Şampuan Seçimi

Yeni doğan bebeklerde kullanılacak ürünler tamamının hassasiyet göz önünde bulundurularak seçilmiş olması gerekiyor. Henüz yeni doğmuş bir bebeğin bağışıklık sistemi güçlü olmadığından dolayı doğru seçilmeyen bir ürün bebeğinizde sağlık problemlerine neden olabilecektir. Bebeğiniz için kullandığınız şampuanda boya koruyucu bir madde bebeğinizin cildine zarar veren koku maddesi olmaması gerekir.

Bebek Banyosu

Annelerin bebeklerinin banyosu söz konusu olduğunda tedirgin olduklarının farkındayız ancak doğru bir ürün seçilmesi halinde endişe etmeye gerek yoktur. Bunun için alacağınız urunun kaliteli ve bebek sağlığına zarar verebilecek olan maddeler içermemesi gerekir. Bebek ürünleri fiyatları tercih edilecek olan ürüne ve ürünün markasına göre değişebilir. Güvenebileceğiniz bir ürünü satın aldıktan sonra ise öncelikli olarak bebeğinizi banyo için hazırlamanız gerekiyor.  

Bebekler doğal olarak sudan korkabilirler. Öncelikli olarak bebeğinizin küvetini suyla doldurduktan sonra satın aldığınız şampuanı küvete sıkın bu sayede onun daha fazla eğlenmesini sağlayacağınızdan dolayı bebeğinizin korkusunu da yenmesini sağlarsınız. Bebeğinizi suya birden sokmak yerine küçük küçük ıslatarak başlamanız mantıklı olacaktır.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: bebek şampuanı, bebek şampuanı çeşitleri, bebek şampuanı fiyatları, bebek şampuanı seçimi nasıl olmalı, yeni doğan bebek şampuanları
Şubat 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR