Bebek Mama Sandalyesi Nasıl Seçilir?

Bebek Mama Sandalyesi Nasıl Seçilir?

Bebek mama sandalyesi seçimi sanıldığından çok daha zor bir süreçtir. Çünkü, bebeklerin belirli aylarda belirli ihtiyaçları vardır. Bu nedenle de her ihtiyacını karşılayacak bir masa sandalyesinin bulunması sanıldığından da zordur.

Bu nedenle sizler için bebek sandalyesi seçerken dikkat etmeniz gereken noktaların neler olduğunu ve bebekleriniz için oyuncak ya da mama sandalyesi gibi çeşitli malzemeleri nasıl seçeceğiniz hakkında bilgiler derledik.

Mama Sandalyesi Kaçıncı Ayda Kullanılır?

Mama sandalyesi bebeklerin 6 aylarından itibaren kullanılabilecekleri bir üründür.  Bu nedenle de seçilirken dikkatli olunması gerekir. Çünkü, bebeğiniz belirli bir yaşa gelene kadar düzenli olarak mama sandalyeleri kullanacaktır. Bu nedenle de mama sandalyesi seçimi yaparken Polesie Demonte Bebek Mama Sandalyesi gibi bebeğiniz için en iyi şekilde düşünülmüş ve tasarlanmış mama sandalyelerini kullanmanız önerilir.

Mama Sandalyesi Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mama sandalyesi seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birkaç ana nokta vardır. Sizler için bu noktaları derledik.

Emniyet Kemerine Dikkat Edin

Yerden belirli bir oranda uzak olan mama sandalyeleri kullanılırken emniyetli olması ilk dikkat etmeniz gereken şeydir. Çünkü, ne yaptığını bilmeyen bebeklerin tek bir el hareketi ile açabileceği kemerler bebeğinizin zor durumlar yaşamasına sebep olabilir. Aynı şekilde çok sıkı olan emniyet kemerleri de bebeğinizin nefes almasını zorlaştırarak bebeğinizin huysuz olmasına neden olabilir.

Kolay Temizleniyor Olmasına Dikkat Edin

Bilindiği üzere bebekler yemek yerken ellerini, kollarını çok sık hareket ettirir ve bu da yiyeceklerin etrafa saçılmasına, mama sandalyesini mahvetmesine neden olabilir. Bu nedenle böyle bir durum karşısında kolay temizlenebilen bir mama sandalyesi çok daha mantıklı bir karar olacaktır.

Sırt ve Ayak Desteği Olmasına Dikkat Edin

Ortalama 6 aylık bir bebeğin vücudu üzerinde tam bir kontrolü ve bilinci yoktur. Bu nedenle de mama sandalyesi alırken bebeğinizin rahatlığını da düşünerek sırt ve ayak desteği bulunan mama sandalyelerinden almanız hem sizin rahatlığınız hem de bebeğin rahatlığı için çok önemlidir. Çünkü, bebeğiniz kendini rahat ve güvende hissederse yemeğine daha ılımlı yaklaşacaktır.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: bebek mama sandalyesi, mama sandalyesi önerileri, anne ve bebek, oyuncak
Kasım 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR