Bebek Bez Seçiminde Bu Detaylara Önem Verin

Bebek Bez Seçiminde Bu Detaylara Önem Verin

Bebekler için alınacak  listesinde en başta yerini alan ilk ihtiyaç bebek bezidir. Annelerin bebekleri için en iyi, en zararsız ve en kullanışlı olmasını istediği bebek ürünlerinden olan bebek bezi birçok kişide kullanım farklılıkları göstermektedir. Her anne sızdırmayan, pişik yapmayan gibi özelliklere sahip bebek bezine sahip olmak ister. Bu özelliklere sahip bebek bezi alımında bazı detaylar önemlidir.

Bebek Bezi Nasıl Seçilmelidir

İyi ve kullanışlı bebek bezi için bilinmesi gereken ilk şey bebeğin kilosudur. Çünkü yaşa göre alınan bebek bezi, her bebeğe uymamaktadır. Yaşına göre kilolu ya da zayıf bebekler için bez alırken bir numara büyük veya bir numara küçük alınmaktadır. Bunun yerine bebeğin kilosuna göre bez alınarak beden durumu problemi ortadan kalkabilir.

Hijyenik Bebek Bezi

Anne ve babalar için önemli olan hijyen, bebek bezi ve diğer bebek ürünlerinde vazgeçilmez bir titizliktir. Bebeklerin hassas olan tenleri dışında, bez bölgesi daha fazla hassas olup, mikrop kapmaya çok açıktır. Bu yüzden bilinen, güvenilir ürün tercih edilmelidir. Bez alımında kapalı ürünler alınmalı ve paketi açık, eski usul ürünlerden uzak durulmalıdır.

Bebek Cinsiyeti Bez Alımında Neden Önemlidir

Bebek bezi alımındaki diğer detay bebeğin cinsiyetidir. Cinsiyetine göre özel hazırlanan bezler çiş haznesi için daha rahat kullanımdır.

Sızdırmayan Bebek Bezi

Anne ve babalar için önemli olan diğer husus kuru kalan bir bebek bezidir. Uzun aralıklarla değiştirilen bebek bezi ekonomik olarak da daha az kullanım sağlamaktadır. Cilt için hava aldıran bebek bezi, pişik ve tahriş problemlerini ortadan kaldırmaktadır. Bebek cildi için bu şekilde hava aldıran, sızdırmayan ve hijyenik bebek bezi tercih edilmelidir.

Bebek Bezi Çeşitleri

Bebek bezleri kendi aralarında çeşitlere ayrılmaktadır. Bunlar yeni doğan bebek bezi, havuz bezi, külot bez. Ayakta kolay ve rahat değişim sağlayan, kolay kullanım bezlerde ergonomik olan ürünler daha çok tercih edilmektedir. Bebeklerin bezi sevmeleri için özel olarak tasarlanan özel kokulu ve desenli bezler bebeğin gelişim sürecinde dikkatini çekerek bezi tutmasını ve bezi sevmesini sağlar. Pamuksu yumuşaklık dokusu, hava aldıran özel tasarıma sahip bezler, emici gücüyle uzun süreli kullanım ve ekonomik olarak da anne ve babalar tarafından tercih edilen özellikler arasındadır.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: bebek bezi, bebek bezi seçimi, bebek bezi nasıl seçilmeli, hijyenik bebek bezi, sızdırmayan bebek bezi
Kasım 26, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR