Bebeğinizi Güneşten Korumanın 5 Yolu

Bebeğinizi Güneşten Korumanın 5 Yolu

Güneşten gelen zararlı ışınlar insan vücudunda kansere kadar neden olabilecek ciddi sıkıntılar oluşturabilir. Bu nedenle güneşten gelen zararlı ışınlara doğrudan maruz kalmamak için gerekli önlemlerin alınması gerekir. Aşağıda bahsedeceğimiz bu 5 başlık güneşin zararlı etkenlerinden korunabilmek için gereklidir.

Güneşin etkilerinden korunmak insanın kendine yapabileceği en güzel iyiliklerden bir tanesidir. Kendinizi güneşten koruduğunuzda alerji gibi basit olumsuzlukların yanı sıra güneş yanıkları ve cilt kanserine varıncaya kadar meydana gelebilecek olumsuzluklardan da korunmuş olmanızı sağlayacaktır.

Riskli Saatlerden Kaçının

Güneşin faydalı olduğu zamanlar kadar yüksek riskli olduğu zamanlarda vardır. Örneğin öğlen 12’den akşam 16’ya kadar olan zaman güneşin en sıcak olduğu zamanlardır. Bu saatler arasında bebeğinizi güneşe çıkmamak ve güneşten korumak oldukça önemlidir.

Güneş Kremini Doğru Şekilde Uygulayın!

Güneş kremi temiz ve kuru ciltlere uygulanır. Güneş kremini bebeğinizi güneşe çıkarmadan en az 30 dakika öncesinden sürmüş olmanız gerekir. Güneş kreminin her 2 saatte bir yenilenmesi gerekir. Mustela Protection Lotion Spf 50+ Bebek Güneş Losyonu 200 ml çok kuru, toleransı düşük ve güneşe karşı aşırı duyarlı ciltler için güneş koruması sağlamaya yardımcı olur. Suya ve kuma karşı dayanıklıdır. Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Her Yerinizi Koruyun

Güneşten korunurken yalnızca yüzünüzü değil tüm vücudunuzu düşünmeniz gerekir. Elleriniz, ayaklarınız, dudaklarınız ve kulaklarınız. Kısacası vücudunuzun hiçbir bölgesini ihmal etmemeniz gerekiyor.

Hassas Ciltlere Dikkat

Bebeğinizin cildi hassas ise güneş kremi cildinizi korumak için önemlidir. Her ürün her cilt için faydalı olmayabilir. Bu nedenle bebeğiniz için güneş kremi almadan önce araştırmanız mantıklı olacaktır.

Doğru Kıyafetler Seçin

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için yalnızca güneş ürünleri kullanmak yeterli değildir. Bebeğiniz için doğru kıyafet seçimini de yapmanız gerekiyor. Bebeğiniz mutlaka güneşe çıkması gerekiyorsa tişört, şapka kullanmanızda fayda vardır.

Bebeğinizin ayı ya da yaşı ne kadar olursa olsun sizin için önemli ve hassas olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle özellikle yazın sıcaklarında bebeğinizi sıcaktan korumak onun sağlığı açısından çok daha iyi olacaktır.

Bebek cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: güneş ürünleri, güneş kremi, güneş kremleri, bebek güneş kremi, bebek güneş kremleri
Haziran 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR