BB Krem Rehberi – BB Krem Nedir?

BB Krem Rehberi – BB Krem Nedir

Kusursuz bir cilt görünümüne kavuşmak için BB kremler sıklıkla tercih edilenlerin başında yer alır. Cilt tonunun eşitlenmesinde etkin rol oynayan BB kremler sayesinde cildinizde renk farklılıklarını ortadan kaldırabilirsiniz. Özel bir içeriğe sahip olan bu krem aynı zamanda yüksek bir nemlendirme sağlayarak cildinizdeki pul pul görünümün ortadan kalkmasını sağlar.

Antioksidan içeriğine sahip olan BB kremler bu özelliği ile cildinizin çok daha parlak ve kusursuz görünmesine katkıda bulunur. Yüksek koruma faktörü sunan BB kremler aynı zamanda güneş koruma faktörüyle de dikkatleri üzerine çeker. Bu sayede, BB krem ile renk eşitliği, üstün nemlendirme ve güneş ışınlarından korunma özelliğine sahip olabilirsiniz.

Dermoskin BB Cream Spf 50

Dermoskin BB krem Spf 50 renk tonunu eşitleyen özel içeriği ile kullanıma sunulur. Cilt tonunuzu dengeleyen ve göz alıcı renk eşitsizliklerini ortadan kaldıran formüller Dermoskin içeriğinde yer alır. Cilt tonu ve nemlendirme konusunun yanı sıra güneş koruması desteğine de Dermoskin BB krem ile alabilirsiniz. 50 faktörlük bir koruma sunan Dermoskin BB krem sayesinde her mevsim tam korumaya erişebilirsiniz.

BioNike Defence Hydra5 BB Silky Cream Spf 40 ml

BioNike Defence Hydra5 BB krem ile yumuşak dokulu nemlendirici özelliğini bir arada deneyimleyebilirsiniz. Cilt yüzeyinde belirgin bir şekilde görünen lekeleri kapatmada etkinliği kanıtlanmıştır. BioNike Defence Hydra5 BB Silky Cream Spf ile cilt tonunu eşitleyebilir ve doğal bir cilt görünümü elde edebilirsiniz. İpeksi ve pürüzsüz bir cilt sunan BB krem sayesinde canlı ve dikkat çekici bir cilde ulaşabilirsiniz. Temiz cilde güne başlarken BioNike Defence Hydra5 BB Silky Cream Spf uygulayabilir ve farkı gün boyu hissedebilirsiniz.

Avene Hydrance BB-Riche Creme Hydratante Teintee Spf 30

Avene Hydrance BB- Riche krem özel içeriği ile nemlendirici ve aydınlatma desteğini bir arada sunar. Bu sayede tek bir BB krem ile hem aydınlık bir cilde hem de ideal nemlendirmeye ulaşabilirsiniz. SPF 30 koruma faktörü içerikli koruma desteği ile yıl boyunca cildinizi korumaya yardımcı olur. Avene Hydrance BB- Riche creme Hydratante Teinte Spf 30 sayesinde kuru ve hassas cildiniz için gereken bakımı sağlayabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: bb krem, bb krem nedir, dermoskin bb krem, bb cream
Mart 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR