Bal, Arı Sütü ve Polen Karışımının Faydaları

Bal, Arı Sütü ve Polen Karışımının Faydaları

Bal, arı sütü, polen, propolis gibi arı kovanı ürünleri özellikle kış aylarında popüler ürünler olmaktadır. Her şeyden önce, saf arı sütü, bal, polen ve propolis yenileyici etkileri ve olağanüstü tedavi edici özellikleri olan ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Arı sütü, propolis, bal, polen karışımının faydaları saymakla bitmemektedir.

Arı Sütü, Propolis, Bal ve Polen Karışımının Faydaları Nelerdir?

Arı sütü, propolis, bal ve polen karışımı koruyucu bir tedavi olarak ya da kışın küçük rahatsızlıklarını tedavi etmek için vücudumuza birçok fayda sağlamaktadır. Arı sütü, propolis, bal, polen karışımı vücudu canlandırmak için güzel bir etki sağlamaktadır.

Arı sütü, propolis, bal ve polen karışımı gibi takviye edici gıdalar bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan antibiyotik maddeler içeren ürünler olmaktadır. B vitaminleri, mineraller, karbonhidratlar ve proteinler içeren bir yapısı bulunmaktadır. Antiseptik ve antibiyotik özellikleri sayesinde kovanlarını mikroplardan korumak için doğada kullanılmaktadır.

Bağışıklık sisteminizi desteklemeye, enerjiyi korumaya yardımcı olmakta ve böylece adaptasyon dönemlerinin rahat geçirilmesine olanak tanımaktadır. Bee'o Up Propolis Arı Sütü Polen gibi ürünler çinko ve demir gibi eser elementler açısından oldukça zengin kabul edilmektedir. Bunun yanı sıra boğaz ağrısını yatıştırmakta ve solunum yolunun temizlenmesine yardımcı olmaktadır.

Dynabelle Bal Arı Sütü Polen karışımı kuru öksürüğü yatıştırmak için kullanılabilmektedir. Kasları etkili bir şekilde uyarmada oldukça etkili olmaktadır. Yorgunluk ve anemiyle savaşmaktadır. Çocuklar, yaşlılar ya da stresten etkilenenler için mükemmel bir güçlendirici görevi üstlenmektedir.

Arı Sütü, Propolis, Bal ve Polen Karışımının Yan Etkileri Var mı?

Bağışıklık sistemi vücudu, hastalıkları önlemek için virüslere, bakterilere karşı destek olmaktadır. Bu karışım ise bağışıklık sisteminin daha fazla güçlenmesine destek olmaktadır. Ancak, pek çok faydası olsa da arı ürünleri alerjik reaksiyona sebep olabilen bir ürün olmaktadır. Özellikle polene karşı alerjiniz varsa ürünü kullanmadan önce doktor tavsiyesi almanız önerilmektedir.

Burun tıkanıklığı yüz ağrısına neden olabilen sinüs basıncı ve boğazda yanma kaşıntı olması durumunda karışımı kullanmayı bırakmanız önerilmektedir ve kullanımı konusunda doktorunuzdan tavsiye almanız her takviyede olduğu gibi bunda da önemli olmaktadır.

Arı Sütü, Propolis, Bal ve Polen Karışımının Besin Değeri Var mı?

Her bir arı ürününün elbette ki besin değeri bulunmaktadır. Fakat tüm bu karışımı besin olarak kullanmak doğru olmamaktadır. Karışımı sadece besin takviyesi biçiminde değerlendirmek doğru olmaktadır. Her gün sadece küçük bir doz biçiminde tüketimi karışımın faydalarından yararlanmanıza yardımcı olmaktadır.
Etiketler: takviye edici gıdalar, propolis, arı sütü, polen, bal
Nisan 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR