Bahar Aylarına Yakışacak Oje Önerileri

Bahar Aylarına Yakışacak Oje Önerileri

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı ve artık kadınlar için daha renkli giyinme zamanı geldi. Bu yalnızca makyaj için değil kıyafetlerde de renkli stillerde karşımıza çıkıyor. Kışın klasikleşmiş renklerin aksine bu kez maviler, pembeler ve yeşiller ön plana çıkıyor.  Şimdi isterseniz baharın renklenmeye başladığı bu dönemde ısınan havayla birlikte ojede tercih edilmesi gereken renkler neler olmalı bir göz atalım.

Pastel Mavisi

Her sezon ojeler söz konusu olduğunda farklı renk tonlarının gündeme geldiğini görüyoruz. Bu yılda pastel renkler kendisini göstermeye başladı. Pastel renkteki mavi bir ojeyi sürdüğünüzde baharın enerjisini tırnaklarınızda toplayabilirsiniz. Mavi renkli bir oje sürdüğünüzde bir tırnağınıza çiçek desen çizerek farklı bir dokunuş yaratabilirsiniz.

Oval Törpüler

Bu sezon tırnakların şekline baktığımızda oval törpüleri görüyoruz. Tırnakları küt şekilde törpülemek artık geride kaldı. Badem şeklinde görünen tırnaklar ellerin üzerinde daha çekici görüntü oluşturuyor.

Çiçek Gibi Rengarenk

Bahar denildiğinde ilk akla gelen rengarenk çiçekler olacaktır. Ojelerde de pembe, fuşya gibi canlı renk tonlarını seçtiğinizde çiçekler gibi rengarenk tırnaklara sahip olacaksınız.  Zengin renk seçenekleri ile çabuk kuruyan, kolay sürülen ve dayanıklı Kalyon Oje No:303 11 ml, size göz alıcı tırnaklar vaat ediyor.

Narçiçeği

Narçiçeği baharın en güzel renklerinden bir tanesidir. Açık kırmızı tonunda olan bu renk, özellikle yaz akşamlarınıza çok fazla yakışacaktır. Tırnaklarınıza süreceğiniz narçiçeği renginde oje ile yazın enerjisini ellerinizde hissedeceksiniz.

Açık Mor Ojeler

Açık morun kendine özgü bir güzelliği vardır. Göz makyajıyla uyum sağlayacak olan bu rengi tercih ettiğinizde makyajınıza farklı bir yön çizmiş olacaksınız.

Lila Ojeler

Özellikle eşofmanlarınızı tamamlayacağınız lila ojenizle sabah yürüyüşü çok daha heyecanlı olacaktır. Bahar çiçeklerinin cool rengi olan lila, içindeki ışıltısıyla da hafta sonunuzu renklendirecektir.

Yanık Nude Ojeler

Eğer oje sürdüğünüzde dikkati çekmesin ancak parmaklarınız şık olsun istiyorsanız bu sezonun moda renkleri arasında yanık nude ojeler de bulunuyor. Zamansız olarak kullanabileceğiniz bu renk günün her anına yakışacaktır. Nude renkler baharın olduğu kadar kışında favori renklerindendir.

Makyaj ürün çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: oje, oje renkleri, oje önerileri
Nisan 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR