Bağışıklık Sisteminin Destekleyicisi Çinko

Bağışıklık Sisteminin Destekleyicisi Çinko

Çinko hayati öneme sahip mineraller arasında yer alır.  Başta bağışıklık sistemi olmak üzere birçok açıdan çinko desteği son derece önemli bir mineraldir. İnsan vücudunda demirden sonra en çok bulunan ikinci mineral olarak bilinir. Vücutta fazla miktarda bulunan çinko eksikliği birçok problemi beraberinde getirir.

Çinko özellikle bağışıklık sistemini destekleyici özelliği ile ön plana çıkar. İmmün hücre fonksiyonu ve hücre sinyalinin yeterince hızlı bir şekilde harekete geçmesi açısından çinko önemli bir mineraldir. Çinko eksikliğine bağlı olarak immün tepki zayıflığı meydana gelebilir. Bu durum aynı zamanda bağışıklık sistemi üzerinde olumsuz etkilere yol açabilir.

 Yeterli miktarda çinko bazlı beslenerek ya da takviye alarak bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Çinko desteğini bazı bitki çayları yoluyla almayı tercih ediyorsanız ekinezya ve kuşburnu ekstresi sunan içeriklere yönelebilirsiniz. Çinko sayesinde bağışlık hücrelerini uyararak oksidatif stresi azaltmak mümkündür. Yapılan araştırmalar sonucunda vücuda yeterli miktarda çinko alındığında soğuk algınlığı riskinin de azaldığı görülmüştür. Bağışıklık sistemi üzerinde hayati öneme sahip olan çinko mineralini besinler yoluyla almak istemiyorsanız takviye edici gıdalar ile yola çıkabilirsiniz.

VeNatura Beta Glukan

Sağlıklı ve güçlü bir bağışıklık sistemi için kendinize uygun bir beslenme şekli belirliyor olabilirsiniz. Özellikle çinko desteği bağışıklık sistemi üzerinde pek çok olumlu etkiye sahiptir. Çinkoyu takviye edici ürünler yoluyla almak istiyorsanız VeNatura Beta Glukan tam size göre. Özel formülü ve yumuşak yapısı sayesinde kolayca sindirebilirsiniz. VeNatura Beta Glukan içerisinde bağışıklık sisteminizi destekleyici pek çok ürün bulundurur. Özellikle kuşburnu sayesinde soğuk algınlığı ve enfeksiyon gibi durumlara karşı daha dinç olabilirsiniz.

Bağışıklık sisteminizi destekleyici içeriğe sahip olan VeNatura Beta Glukan aynı zamanda vitamin C bakımında da zengindir. Yemeklerle birlikte günde 2 kapsül şeklinde alınabilen VeNatura Beta Glukan sayesinde her gün ihtiyacınız olan çinko desteğine ulaşabilirsiniz. Çinko 30 kapsül şeklinde sunularak ideal kullanım için gereken miktara ulaşmanızı sağlar. Fazla yer kaplamayan yapısı sayesinde VeNatura Beta Glukan kutusunu gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz. Çantanıza yerleştirerek gün içinde yemeklerle birlikte alabilir ve bağışıklık sisteminizi destekleyebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: çinko, bağışıklık sistemi destekleyicisi, çinko eksikliği, vitamin desteği, takviye edici gıdalar, besin takviyeleri
Ekim 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR