Bağışıklığı Güçlendirmek için C Vitamini Desteği

Bağışıklığı Güçlendirmek için C Vitamini Desteği

Hastalıklardan korunmak ve zinde kalmak için sağlıklı ve dengeli beslenmek gerekiyor. Yaklaşık bir yıldır ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınından korunmamızın en önemli yolu, bağışıklık sistemini güçlü tutmaktan geçiyor.

Sağlıklı beslenerek bağışıklığımızı güçlü tutmaya her zamankinden daha fazla özen göstermek gerekiyor. Bu dönemde vitamin ve mineral takviyesi alabileceğimiz besinler tüketmek bağışıklığı güçlendirmek açısından oldukça önemlidir.

Günlük fonksiyonların sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için protein, karbonhidrat ve yağlar kadar vitamin ve mineral desteğine de ihtiyaç duyarız. Özellikle, C vitamini eksikliğini en çok hissettiğimiz vitaminler arasındadır. Vücudumuz için oldukça önemli olan C vitamini bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde oldukça etkilidir.

C vitamini yeteri kadar almadığımız takdirde bağışıklık sistemimiz zayıflar. Bu da birçok hastalığa davetiye çıkarır. Başta koronavirüs olmak üzere, birçok hastalığı atlatabilmenin yolu düzenli olarak C vitamini almaktan geçiyor. Bu vitaminin eksikliğinin önlenmesi için dengeli beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.

Zade Vital C Vitamini Efervesan 20 Tablet

C vitamini günlük olarak karşılanması gereken önemli bir vitamindir.  Bu nedenle, C vitamini takviyesi alınmaktadır. C vitaminini günlük doğal yollardan yeterince tüketilemiyorsa C vitamini desteği alabilirsiniz.

Suda çözülebilen C vitamini desteği, vücudun bağışıklığının güçlenmesinde etkilidir. Vücudu serbest radikal hasarlarına karşı korur.

C vitamini bağışıklık sisteminin desteklenmesine katkı sağlar. Koronavirüs, soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyon gibi durumlara karşı vücudun direncini artırır ve tedaviyi destekler.

C vitamini ayrıca yorgunluk ve bitkinliğin azalmasında etkilidir. Yoğun tempolu bir hayatınız varsa ve yeterince C vitamini tüketemiyorsanız takviye kullanarak daha iyi hissedebilirsiniz.

C vitamini takviyeleri tabletler, kapsüller, çiğneme tabletleri, sakızlar ve efervesan tozlar olarak bulunuyor. Zade Vital C Vitamini Efervesan 20 Tablet ile günlük C vitamini ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kutu içerisinde 20 adet efervesan tablet mevcuttur. Her bir tablette 100 mg C vitamini bulunmaktadır. Suda eriyebilen efervesan formu ile yutma zorluğu çekenler için ideal yapıdadır.

Zade Vital Efervesan Tablet günlük C vitamini ihtiyacınızı karşılar. Bağışıklık sistemini gün boyunca destekler ve sizi zinde tutar. Zade Vital C Vitamini Efervesan tablet ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir ve enerjinizi artırabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: c vitamini, vitamin c, bağışıklık güçlendirici, zade vital c vitamini
Şubat 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR