Aydınlık ve Işıltılı Bir Cilt İçin Cilt Bakım Önerileri

Aydınlık ve Işıltılı Bir Cilt İçin Cilt Bakım Önerileri

Cildinize ne kadar iyi bakarsanız karşılığını almanız da o kadar hızlı olacaktır. Evde basit birkaç uygulamayı yaparak cildinizin canlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Aşağıda aydınlık ve ışıltılı bir cilt için nasıl bakım yapılması gerektiğine dair birkaç öneri sıralanmıştır.

Nemlendirici Kullanın

Kaç yaşında olursanız olun bakımsız olmak mat görünen bir cilde sahip olmak anlamına gelecektir. Yüzünüzdeki bu cansız görünümü değiştirmek için ise çok para harcamanıza gerek yok. Yapmanız gereken şey cildinizin nemlendirilmesini sağlamak. Nemli bir cilt ışıl ışıl görünür. Nemlendiriciler farklı ciltler için farklı içeriğe sahip olabilir. Bu nedenle cildinize uygun olan nemlendiriciyi seçmeniz gerekir.

Cildinizi Her Sabah ve Akşam Temizleyin

Cildinizin aydınlık ve parlak görünmesini istiyorsanız mutlaka günde 2 kez derinlemesine temizlik yapmanız gerekir. Sabah yüzünüzü temizlemek için birkaç dakikanızı ayırdığınızda cildinizde gece boyunca biriken yağ ve kalıntıları temizlemiş olursunuz. Gün içerisinde yaptığınız aktiviteler ve çevresel etkenler cildinizde tekrardan kirlenmeye neden olabilir. Akşamları cildinize yapacağınız temizlik ve bakım kullandığınız ürünlerin emilimini hızlandırarak etkisini artıracaktır.

Kil Maskesi Yapın

LYN Skincare Cilt Aydınlatıcı Kil Maskesi 100 ml, içeriğindeki Kaolin, Bergomat Yağı ve Kuşburnu Yağı sayesinde cildi kurutmadan nazikçe temizler, cilde daha aydınlık bir görünüm kazandırır ve cildin canlanmasına yardımcı olur. Düzenli olarak kullanacağınız ürünle birlikte artık daha sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Aydınlatıcı Kullanmalısınız

Lekeli Ciltler Aydınlatıcı sayesinde daha güzel ve canlı görünecektir. Aydınlatıcılar ışığın yansıtılmasını sağlayan üründür. Elmacık kemiklerinize, burun, çene ve kaş altı gibi yüzünüzün kemikli bölgelerini ön plana çıkarmak için kullanılabilir. Yüzünüzde öne çıkarmak istediğiniz bölgeyi aydınlatıcı kullanarak ortaya çıkarabilirsiniz.

Detoks Suyu Yapın

Detoks yapmanın en önemli etkisi cildin ferahlamasını ve bu sayede gün boyunca yaşadığı stresi atabilmesidir. Aydınlık bir cilt isteniyorsa limon, salatalık ve nane yaprağı kullanılarak detoks suyu hazırlayabilir ve bu sayede cildinizin rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Bol Su İçin

Su vücudun ihtiyaç duyabileceği en önemli besinlerin başında gelir. Herkesin günde en az 2–3 litre su tüketmesi hem sağlığı hem de cildi için faydalı olacaktır.

Cilt bakım ürünlerine https://www.dermoailem.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.
Etiketler: lekeli ciltler aydınlatıcı, cilt bakımı, lyn skincare maskesi, kil maskesi
Şubat 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR