Allık Fırçası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Allık Fırçası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yüz hatlarına yapılacak her dokunuş çok önemlidir. Bunun için kadınlar elmacık kemikleri gibi yüzündeki hatları ön plana çıkaracak yerleri belli etmek için bir takım işlemlere başvururlar. Allık fırçası da makyajın olmazsa olmazlarından biridir. Allıkları en iyi şekilde uygulayabilmek için doğru fırçayı seçebilmek önemlidir. Bu makalemizde de allık fırçası alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor detaylıca açıklayalım istedik.

Allık makyajın olmazsa olmazları arasında yer alır. Kadınların dikkat çekiciliğini ön plana çıkarmak için kullandıkları allıklar yüzün aydınlık bir görünmesini sağladığı gibi gölgelendirme, eşit dağıtma gibi uygulamaların yapılmasını sağlar. Solingen Voyage Professional Allık Fırçası, elmacık kemiklerinizi en güzel şekilde parlatmanızı ve daha estetik görünmesini sağlar.

Allık Fırçası Temizliği

Allık fırçası orta sertlikte olan fırça türleri arasında yer alır. Fırçanın kullanım ömrünü belirleyen ise temizliğidir. Eğer kullanılan fırça düzenli olarak temizlenirse bu durumda 3-5 yıl boyunca kullanılabilir. Allık fırçalarının temizliğini yaparken ılık su, sabun veya makyaj temizleme için satılan sütlerin tercih edilmesi gerekir. Temizlik işleminin haftada bir kez yapılması yeterlidir.

Allık fırçaları farklı çeşitlerdedir. Bunlar ise şöyledir: açılı fırçalar, düz fırçalar, kubbeli fırçalar, beyaz uçlu fırçalar, geniş fırçalar. Bu fırçaların özellikleri aşağıdaki gibidir.

Açılı Fırçalar: Bu tip fırçalar gölgelendirme yapmak amacıyla kullanılır. Fırçanın ucunda açının olması rahat ve net uygulama yapılmasını sağlar.

Düz Fırçalar: Düz fırçalar allıkların yanağa yeterli miktarda ve hızlı bir şekilde sürülmesini sağlar. Diğer fırça türlerine göre daha fazla tüylerinin olması allığın daha fazla alınmasını sağlayacaktır. Düz fırçaları kullanır sürmeden önce üflenmesi fazlasının alınmasını ve uygulamanın kolay olmasını sağlayacaktır.

Kubbeli Fırçalar: Yuvarlak şekilde olan bu fırçalar allığın eşit bir şekilde dağılmasını sağlar.

Beyaz Uçlu Fırçalar: Uzun boyları olan bu fırçalar allığın az sürülmesi için etkilidir. Özellikle krem veya likit allık kullananlar için tavsiye edilebilir.

Geniş Fırçalar: Pratik kullanım için konfor sağlayan bu fırçalar rahat sürülür ve kolayca dağılır.

Makyaj ürün çeşitlerini https://www.dermoailem.com/ adresinden inceleyebilirsiniz
Etiketler: allık fırçası, solingen allık fırçası, allık fırçası temizliği, allık fırçası nasıl olmalı, allık fırçası önerileri,
Mart 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR