5 Adımda Kusursuz Makyajın Sırları

5 Adımda Kusursuz Makyajın Sırları

Canlı ve ışıltılı görünen kusursuz bir makyaj ile çarpıcı bir görünüm elde etmek mümkündür. Doğru makyaj ve kusursuz bir görünüm için bazı püf noktalar vardır. Kusursuz makyajın en önemli detayı doğru makyajdır. Çarpıcı ve etkili bir makyaj ile tüm gözleri kendinize çevirebilirsiniz. 

Cildinizi Makyaja Hazırlayın

Makyajın kusursuz olarak yapılması için teknik ve ürünler kadar cildi makyaja hazırlamak da oldukça önemlidir. Cildi ve dudakları makyaj yapmadan önce hazırlamak daha etkili bir makyaj yapmanızı sağlayacaktır. İlk aşamada cildi derinlemesine temizleyerek nefes almasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede cilde makyaj öncesi nefes alma şansı vermiş olursunuz. Cildi güzelce temizledikten sonra cilde ve dudaklara uygulayacağınız krem ve nemlendiriciyle cildinizi canlandırmış olursunuz.

Cilt Tonuna Uygun Fondöten Kullanımı

Kusursuz bir makyaj görünümü için doğru fondöteni kullanmak son derece önemlidir. Cilt tonunuza uygun olan fondöteni kullanarak kusursuz bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz. Kullanacağınız fondötenin cilt tipine uygun olması hem cilt renginizde ton eşitsizliklerinin olmasının önüne geçer hem de ciltteki kusurların kapanmasını sağlar. Ten renginize uygun fondöteni seçtikten sonra ufak ufak cildinize uygulayın. Daha sonra makyaj süngeri ile yavaşça yüzünüze uygulayın. Yüzünüzün her noktasına fondöteni eşit bir şekilde uygulayın.

Vichy Dermablend 3D Correction SPF25 Oil-Free Foundation Sand 3 Boyutlu Düzeltme Teknolojisi ile yağlı ve problemli ciltlerdeki cilt kusurlarını gizler. SPF güneş koruması ve üstün kapatıcı özelliğiyle cildinize ağırlık yapmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Vichy Dermablend Fondöten yüksek kapatıcı özelliğiyle kusursuz bir ten makyajı elde etmenizi sağlar.

Far ile Çarpıcı ve Etkileyici Bakışlar Elde Edin

Makyajın en önemli adımlarından biri göz makyajıdır. Göz makyajı ile çarpıcı ve etkileyici bir makyaj elde edebilirsiniz. Göz makyajınız için gözü hazırladıktan sonra göz kapaklarınıza cildinizle uyumlu bir far kullanabilirsiniz. Göz kapağınıza uyguladığınız farda bir açık bir kapalı ton tercih edebilirsiniz. Açık tonu göz kapağınızın tamamına uygulayın. Ardından koyu tonu göz kapağınızın dış kenarına uygulayarak gölgelendirme yapabilirsiniz. Bu sayede buğulu bakışlar elde edebilirsiniz.

New Well Derma Eyeshadow Palette Far Paleti gözlerinizde doğal ve çarpıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Palette bulunan renkleri tek tek kullanabileceğiniz gibi yakın tonları harmanlayarak da kullanabilirsiniz. Yüksek pigmentasyona sahip bu far ile çarpıcı göz makyajını yakalayın.

Maskara ile Hacimli Kirpiklere Sahip Olun

Maskara, göz makyajının en önemli ve en etkili adımıdır. Göz makyajında çarpıcı makyaj için maskaranın doğru seçilmesi ve uygulanması oldukça önemlidir. Bunun için kirpik yapınızı tanıyarak kirpiklerinizi ön plana çıkaracak maskara seçebilirsiniz. Maskarayı doğru bir şekilde uyguladığınızda hacimli ve çarpıcı bakışlara kavuşabilirsiniz.

New Well Bio Herbal Bitkisel Mascara içeriğinde yer alan 7 farklı bitkisel öz, doğal yağ, protein ve vitamin ile kirpikleri besler, kirpiklerin uzamasına ve hacim kazanmasına yardımcı olur. New Well Bio Herbal Bitkisel Maskara ile hem kirpiklerinize bakım yapabilir hem de etkileyici bakışlar elde edebilirsiniz.

Çarpıcı Dudaklar

Makyajı tamamlayan son adım ise dudak makyajıdır. Dudak makyajına geçmeden önce nemlendirici ile dudaklarınızı nemlendirin. Dudaklara bakım yapmak dudak makyajının kusursuz görünmesini sağlayacaktır. Dudakları nemlendirdikten sonra ruju kusursuz bir şekilde sürmek için dudaklarınızı dudak kalemi ile çerçeveleyin. Bu sayede dudağınızın çizgisini belirleyebilir ve ruju daha kolay ve sorunsuz sürebilirsiniz.

New Well Derma Liquid Lipgloss D215 Likit Ruj ile kusursuz ve çarpıcı dudaklar elde edebilirsiniz.

Etiketler: makyaj, doğru makyaj teknikleri, 5 adımda kusursuz makyajın sırları, kusursuz makyajın sırları, makyaj önerileri
Mayıs 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR