4 Adımda Doğru Diş Macunu Seçimi

4 Adımda Doğru Diş Macunu Seçimi

Dişler ağız sağlığı için çok önemlidir. Bu nedenle söz konusu vücut olduğunda öncelik ağız hijyeni ve sağlığını korumak gerekir. Ağız sağlığında diş macunlarının ve fırçalarının etkisi çok büyüktür. Doğru fırça ve doğru fiş macununu seçebilmek ise bu ürünleri tanımayı gerektirir.

Aşağıda dişlerinizi nasıl sağlıklı tutmanız gerektiğinden ziyade diş macunu seçimini nasıl yapmanız gerektiğine dair bilgiler yer almaktadır.

İlk olarak belirtmek istediğimiz şey diş macunu çeşitleridir.

Diş Macunu Çeşitleri

  1. Çocuk Diş Macunları

Çocukların kullandıkları diş macunlarıyla yetişkinlerin kullandığı diş macunları birbirinden farklıdır. Çocuklar için özel olarak üretilmiş olan diş macunları daha yumuşaktır, nedeni ise içeriğinde çok fazla florür bulunmamasından kaynaklanmaktadır. Yetişkin bireyle için florürlü diş macunları ne kadar iyi ise çocuklar için de o kadar kötüdür.  Çocuk diş macunları tatlandırıcı içerdiğinden dolayı çocuklar daha fazla severler.

  1. Hassas Dişler İçin Diş Macunları

Herkesin dişleri maalesef aynı değildir. bazı dişler çok sağlıklı olurken bazıları daha hassastır. Özellikle yaşın ilerlemesiyle birlikte diş eti hastalıkları gibi nedenlerden dolayı diş minesi de hasar görmeye başlayacaktır. Mine dişin altındaki sert kısımdır ve dişin minesi hasar gördüğünde artık ısı ve soğuk gibi yiyeceklerde dişler daha fazla hassaslaşmaya başlar. Bu durumda diş hassasiyetine karşı dişlerinizi koruyacak bir diş macunu seçmek gerekir. T-Brush Nane Aromalı Florürlü 90'lı Diş Macunu Tableti, Ağız ve diş sağlığınıza tam koruma sağlar. Her diş fırçalamanızda aynı ve ihtiyaç duyulan oranda ürün kullanımı sağlar. %100 Doğal SLS, Gluten içermez.

T Brush Diş Macunu diğer diş macunlarından daha farklı formlardadır. Ayarlanmış oranda macun tüketimi sağladığı için dişlerin bakımının daha iyi yapılmasına imkan sağlar.

  1. Doğal Diş Macunları

Doğal diş macunları bitkilerin özlerinden yapılır. Bunun için içinde herhangi bir kimyasal karışımı bulunmaz. Bu macunlar florür içermediğinden dolayı daha popüler hale gelmeye başlamıştır.

  1. Beyazlatıcı Diş Macunları

Zamanla dişlerde meydana gelen sararma gibi durumlar estetik bir bozukluk meydana getireceğinden dolayı dişlerin beyazlaştırılması için farklı diş macunları kullanılması gerekir. Beyazlaştırıcı diş macunları da bunun için idealdir.

Diş macunu çeşitlerini https://www.dermoailem.com/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: 4 adımda doğru diş macunu seçimi, diş macunu çeşitleri, çocuk diş macunları, hassas dişler için diş macunu, ağız sağlığı
Ocak 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR