2020 Makyajı

2020 Makyajı

2020 makyajı nasıl olacak?2020 yılının, özellikle kış aylarında makyaj trendleri neler? Bunlar özellikle kadınlar tarafından merak edilen konular. Öncelikle söylemeliyiz ki 2020 makyaj açısından çok “parlak” bir yıl olacak. Gözlerde ve dudaklarda parlaklığın ve ışıltının etkilerini göreceğiz. Pekiyi, bu parlak, ışıltılı etkiyi nasl sağlayacağız? Diğer makyaj trendleri neler?

Disko makyajı

2020 makyajı parlak ve ışıltılı olacak dedik. Buna 80’li yılları hatırlatan disko makyajının biraz daha modernize edilmiş ve rafine hali diyebiliriz. Gözlerde parlak ve canlı renklerden oluşan farlar kullanılıyor 2020’de. Bunları yine canlı ve parlak renklerde rujlar ile tamamlıyoruz. Tabii bunların ikisini birden yapacaksınız, bunun bir gece makyajı olmasında fayda var. Ancak gündüzleri de parıltılı farı ya da ruju tek olarak kullanmak hiç de abartılı olmayacak.

Renklerin hakimiyeti

2020 makyajı aynı zamanda çok “renkli” olacak. Mesela pembe allıkları daha abartılı tonlarda kullanabileceğiz. Adeta kızarmış bir görünüm olabilecek. Özellikle pembe ve mor renkleri sadece farlarda değil, göz kalemlerinde de fazlasıyla kullanacağız. Eyeliner ve rimelleri de artık çok renkli düşünmelisiniz. Geçen yıllardan renkli rimellere alışmıştık zaten. Bu yıl eyelinerı da renkli kullanacağız.

Göz makyajı

2020 makyajı ile ilgili olarak renkli eyelinerlardan bahsettik. Bunun dışında gözlerimizi mümkün olduğu kadar büyük göstermeye çalışacağımız bir yıl bizi bekliyor. Çünkü 60’lı yılların bambi bakışları yine moda.

Göz makyajında bu sene bizi iki yeni 2020 makyajı trendi daha bekliyor. Bunlardan ilki, eyeliner ya da kalemi büyük kanatlar oluşturacak şekilde abartılı olarak çekmek. Diğeri ise dağınık göz görüntüsü. Bu görüntüyü yaratmak için eyelinerınızı ya da kalemi sürüp buğulu ve adeta akşamdan kalmış gibi bir görüntü yaratacak şekilde dağıtmanız gerekiyor. Bu arada eyelinerı da parlak kullanabileceğinizi hatırlatalım.

Göz makyajında başka değişik ve yeni uygulamalar da var. Mesela, göz kalemi ya da eyelinerı çok yoğun olarak, kalın katman halinde sürmek ve üstüne göz kalemiyle yuvarlak bir hat çizmek gibi. Tabii ki göz kaleminiz renkli olmalı!

Dudak makyajı

Modası hiç geçmeyen kırmızı ruj da 2020 makyajı trendlerinden. Özellikle disko makyajıyla birlikte bizi kırmızı rujlar bekliyor. Ama kırmızı ruju tek başına da kullanırsanız yeteri kadar trendy olacağınızdan şüphesiz olmasın!

2020 makyajı ile ilgili bir başka trend ise tıpkı dağınık göz makyajı gibi dağınık ruj uygulamak. Bunu yapmak için ruju dudağınızın orta kısmında yoğunlaştırıp kenarlara doğru dağıtarak, kenarlarda silinmiş bir görüntü yaratmanız yeterli.

Bakım yapan fondötenler

En keyifli 2020 makyajı trendi bu olsa gerek. Cilt bakımı ile makyajı birleştiren makyaj sanatçıları ve üreticiler, aynı anda hem renk veren hem de cilt bakımı yapan fondötenler geliştirdiler. Güzelleşirken aynı zamanda bakım yapmak çok keyifli olacak!

Klasik bir şeyler isteyenlere

Kırmızı ruj klasiği yanında dudak parlatıcısı klasiği de etkinliğini korumaya devam edecek. Sade makyajdan hoşlananlar basit bir parlatıcı ve belirgin allıkla sezon trendlerini yakalayabilirler. Yine gülkurusu, vişneçürüğü, bordo renkleri revaçta.

2020 makyajı çok renkli, neşeli ve eğlenceli gözüküyor. Dermoailem’de bulabileceğiniz dermatolojik ürünlerle makyaj daha da sağlıklı olacak.

Dermoailem’de bulabileceğiniz bazı makyaj ürünleri:

New Well Porselen Make-Up Far Paleti 12'lı

New Well Porselen Make-Up Far Paleti 12'lı

New Well Porselen Make-Up Far Paleti, 2020 makyajı için harika bir kaynak. İçindeki 12 değişik renk ile sezonun renkli makyaj modasına rahatlıkla uyum sağlayabileceğiniz ürün, ışıltılı ve canlı bir görünüm sağlıyor. Uzun süre kalıcı etkisiyle, makyaj tazelemek zorunda kalmayarak saatlerce canlı bir göz makyajıyla dolaşabilirsiniz. Kadifemsi yapısıyla kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

New Well Porselen Make-Up Likit Ruj D-201

New Well Porselen Make-Up Likit Ruj D-201

New Well Porselen Make-Up Likit Ruj gün boyu tazeliğini koruyan, nemlendiricili bir rujdur. Dudaklarınızı ön plana çıkaran ruj, dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Rujun rengi 2020 trendleri arasında yer alan ve her zaman kadınlarca öncelikle tercih edilen tonlardadır.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: 2020 makyajı, far paleti, ruj, parlak makyaj, dudak makyajı, göz makyajı, disko makyajı
Ocak 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR