• Hafta içi saat 16:00'ya Kadar Verilen Siparişler

    Aynı Gün

    Kargo

  • Tüm Ürünlerde Seçili Kargoda

    Kargo

    Bedava

  • %100 Orijinal Ürün

    Orijinal

    Ürün

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI'yı okumak için tıklayınız.
Takviye Edici GıdalarYouplusYouplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ml+ Kids VM 150 ml
Takviye Edici GıdalarYouplusYouplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ml+ Kids VM 150 ml

Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ml+ Kids VM 150 ml (ABDİ10047)

0,00
Para Puan : 5
İndirim Oranı : %28 İndirim
Fiyat : ₺330,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺237,00(KDV Dahil)
Barkod : 8699514570486

Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ml + Kids VM 150 ml

Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ML Şurup

Youplus Kids (Çocuk) Omega 3 Balık Yağı Şurubu, çocuklar için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı Şurubu, 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur.  Koruyucu, tatlandırıcı ve şeker içermez. Limon aramolıdır.

Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleksi 150 ML Şurup

Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleks Şurubu çocuklar için geliştirilmiş ve 12 vitamin ile 6 mineral içeren takviye edici gıdadır. Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleks Şurubu, 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur. Çocuk multivitamin ürününün günde 1 veya 2 defa, 1 tatlı kaşığı (5 ml) kadar kullanılması tavsiye edilir.

Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ml + Kids VM 150 ml

Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ML Şurup

Youplus Kids (Çocuk) Omega 3 Balık Yağı Şurubu, çocuklar için geliştirilmiş takviye edici gıdadır. Youplus Kids Omega 3, uluslararası kalite standartlarına göre üretilen Omega 3 yağ asitleri içerir.  Omega 3 şurubu ürününde yer alan balık yağı, sürdürülebilir avlanma yöntemlerine uygun toplanan, soğuk sularda yaşayan küçük gövdeli balıklardan mekanik yöntemlerle çıkarılır. Üretim esnasında ısıl işlem veya kimyasal çözücü kullanılmaz. Youplus’ın çocuklar için balık yağı takviyesi olarak ürettiği üründe yer alan balık yağı, ağır metal içermez. Moleküler distilasyon yöntemi ile saflaştırılmıştır ve yüksek deodorizasyon teknolojisi ile istenmeyen balık kokusu uzaklaştırılmıştır. Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı Şurubu, 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur.  Koruyucu, tatlandırıcı ve şeker içermez. Limon aramolıdır.

Youplus Kids Omega 3 Balık Yağı 150 ML Şurup ürününü daha detaylı incelemek için ürün detay sayfasına gidebilirsiniz. İncelemek için TIKLAYINIZ.

Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleksi 150 ML Şurup

Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleks Şurubu çocuklar için geliştirilmiş ve 12 vitamin ile 6 mineral içeren takviye edici gıdadır. Çocuklar için multivitamin takviyesi olarak satışa sunulan ürünün içeriğindeki kompleks bileşenler, çocukların normal kemik, diş, cilt saç sağlığına katkıda bulunur, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarını destekler. Youplus çocuklar için vitamin ve mineral kompleks şurubu, günün herhangi bir saatinde kullanabilirsiniz. Ancak multivitaminler sabahları kahvaltıdan sonra alınması tavsiye edilir. Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleks Şurubu, 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur. Çocuk multivitamin ürününün günde 1 veya 2 defa, 1 tatlı kaşığı (5 ml) kadar kullanılması tavsiye edilir. Kullanmadan önce şişeyi çalkalamayı unutmayın.

Youplus Kids Multivitamin ve Mineral Kompleksi 150 ML Şurup ürününü daha detaylı incelemek için ürün detay sayfasına gidebilirsiniz. İncelemek için TIKLAYINIZ. 

Uyarılar ve Önlemler: 

Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. 
Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. 
Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir. 
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.
İlaç değildir.
Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.
Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.
Yukarıdaki bilgiler üretici firma resmi web sitesindeki bilgilendirme metinleridir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR