Blog Başlık

  • Gözlerimiz vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir. Hassas olması nedeniyle göz çevresi yaşlanma ve yorgunluk belirtilerinin yoğun olarak görüldüğü yerlerin başında yer alır. Gün içerisinde elektronik cihazlara bakmak, kaliteli uyku ve yoğun yaşam temposu gibi pek çok etken göz çevresinde yorgun bir görünüm oluşturmaktadır.

    göz çevresi bakımı, cilt bakımı, kırışıklık giderici kremler, pürüzsüz cilt bakımı, pürüzsüz göz çevresi bakımı
  • Güneşlenmek, D vitamini açısından oldukça gereklidir. Ancak güneşin yararlı etkilerinin yanı sıra zararlı etkileri de bulunmaktadır. Güneş ışınlarına doğrudan ve uzun süre maruz kalmak cilt problemlerine neden olmaktadır. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanmanın yanı sıra güneş sonrası bakım da gereklidir.

    cilt bakımı, güneş sonrası cilt bakımı, güneş koruyucu ürünler, bakım önerileri
  • Bebeğinizin cildi için uygun bir temizleme ürünü bulmak oldukça önemli bir konudur. Örneğin, bebekler büyürken ıslak mendil ile her yaştaki insandan daha çok temasta olurlar. Hem yumuşacık hassas ciltlerinin tahriş olmaması hem de cilt sağlığı açısından ise bebeğiniz için hangi ıslak mendili seçeceğiniz çok önemli olmaktadır.

    ıslak mendil, bebekler için en iyi ıslak mendil, bebekler için hangi ıslak medil tercih edilmeli, ıslak mendil seçerken nelere dikkat edilmeli
  • Yaz aylarında herkes daha formda bir görüntü elde etmek için çabalamaktadır. Bu nedenle de çeşitli yollara başvurmaktadırlar. Bu yolların bazıları takviye edici gıdalar ile gerçekleşse de bazıları da doğal yolları tercih etmektedir. Bizde bu nedenle sizler için formda kalma ipuçlarını derledik.

    formda kalmak, diyet, formda kalma önerileri, yaz aylarında formda kalma ipuçları, formda kalmak için neler gerekir
  • Kusursuz bir makyaj elde etmek için ruj kullanımı olmazsa olmaz ürünlerden biri olmaktadır. Ancak, kusursuz makyaj elde etmek için sürülen rujun daha kalıcı ve dolgun gözükmesi için dudak kalemi de vazgeçilmez ürünlerden biri olmaktadır. Ancak, dudak kalemi alırken dikkat edilmesi gereken bazı ufak tefek noktalar bulunmaktadır. Örneğin, ruj renginiz ile uyumsuz duran ya da kalitesiz olduğu belli olan dudak kalemleri istenilen sonucun elde edilmesini zorlaştıracak ve kötü bir görüntü oluşmasına neden olacaktır.

    dudak kalemi nedir, dudak kalemi önerileri, lipstick, lipliner, makyaj önerileri, güzellik sırları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR